پاسخ: [مادربرد گیگابایت]سازگاری هارد 1 ترابایت با مادربرد M61SME-S2
این دو پاور از نظر توان یکی هستند . فقط مدل he برای شرکت cougar هست . و eu برای highpower هست .
قضیه ی صداش نمیدونی برا چیه؟
البته کیس ام هم در جاییه که یه کم صدا میپیچه که تاثیر گزاره
اما 5 سال پیش یادم میومد که پاور گرین که گرفته بودم 330 وات (مدل دقیق شو یادم نمیاد) باید سرمو میزاشتم رو کیس تا متوجه شم سیستم روشنه . بدش که مشکل پیدا کرده بود و رفت گارانتی و یه پاور دیگه گرفته بودم تا حالا که الان قیمت اش 45 تومنه 250 وات برند متفرقه (مثل اروکو و ایسوز و ...) اما بازم صداش از این آروم تر بود یه کم
این مگه از همون مدل نیست؟
راستی مدل هارد st1000dm003-1ch162 هه . تو جاهای دیگه نوشته 64 مگ کش اما تو سایت اصلی اش کش اش رو میچرخم نتونستم پیدا کنم
نقل قول:
قضیه ی صداش نمیدونی برا چیه؟
البته کیس ام هم در جاییه که یه کم صدا میپیچه که تاثیر گزاره
اما 5 سال پیش یادم میومد که پاور گرین که گرفته بودم 330 وات (مدل دقیق شو یادم نمیاد) باید سرمو میزاشتم رو کیس تا متوجه شم سیستم روشنه
این مگه از همون مدل نیست؟
راستی مدل هارد st1000dm003-1ch162 هه . تو جاهای دیگه نوشته 64 مگ کش اما تو سایت اصلی اش کش اش رو میچرخم نتونستم پیدا کنم
بله تفاوت میکنه . هر بار سفارش برای تهیه فن برای پاور فرق میکنه یکبار ADA هست و ممکنه تو سفارش بعدی فرق کنه . مقدار صدایی که فن پاور ایجاد میکند .
تو سایت سیگیت که نوشته 64 مگ مقدار کش هارد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست گرامی در صورتی که پاسختون رو در این تاپیک گرفتید . لطفا نظر خودتون رو در تاپیک زیر اعلام کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر